Skip to main content

Til dig, der gerne vil søge optagelse


På talentlinjen for revy og scenekunst understøttes din scenekunstfaglige udvikling i en toårig periode, og linjen kan være med til at forberede dig på at søge optagelse på videregående kunstneriske uddannelser som f.eks. Den Danske Scenekunstskole og Musicalakademiet. Du kan også gå på talentlinjen for revy og scenekunst, hvis du har en interesse i at fordybe dig og blive udfordret sammen med andre i et kreativt og intenst fællesskab med fokus på revy og scenekunst, sang, musik mv. Et fællesskab, der med garanti sætter gang i både en personlig dannelsesrejse og udviklingen af dine scenekunstfaglige kompetencer.

Undervisningen består af 250 lektioner årligt. Lektionerne er fordelt på 2x4 timers aftenundervisning fra september til maj, weekendworkshops, der især finder sted i perioden frem mod talentlinjens årlige revyforestilling i marts, og hertil kommer ekskursioner mv. Undervisningen finder sted i det inspirerende og scenekunstfaglige miljø på Kulturforsyningen i Nykøbing Falster, der også huser Teatret Masken og Sprøjtehusteatret.   

På talentlinjen vil du arbejde intensivt med de tre grundlæggende scenekunstfaglige discipliner med relevans for revyen: karakterarbejde, sang og dans, ligesom du vil få et teoretisk og historisk indblik i revy og scenekunst.

Du kan gå på talentlinjen sideløbende med fx en ungdomsuddannelse eller et arbejde, og linjen er et scenekunstfagligt grundkursus på samme niveau som bl.a. de musikalske grundkurser, MGK.

Talentskolen er finansieret af Guldborgsund Kommune, men der er en deltagerbetaling på 2.500 kr. om året.

Hvis du vil vide mere om talentlinjen, e-mail: revyskolen@guldborgsund.dk

Ansøg om optagelse